Στο επίκεντρο των ΜΜΕ ο Βεζένκοφ – Τι λέει Αμερικανίδα δημοσιογράφος
Η Έλεν Μπλουμ, γράφει για τρεις παίκτες των Κινγκς, ανάμεσά τους και ο Σάσα Βεζένκοφ…
Λίστα με παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι αλλά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, δημοσίευσε η ιστοσελίδα «A Royal Pain» που ασχολείται με τους Σακραμέντο Κινγκς.
Η Έλεν Μπλουμ, γράφει για τρεις παίκτες που έχουν προκαλέσει θέματα στο… βάθος του ροτέισον των Κινγκς, με τον Σάσα Βεζένκοφ να δέχεται σκληρή κριτική από την Αμερικανίδα δημοδιοφράφο.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ενώ ο ΤζαΒέιλ ΜακΓκι ήταν το μεγαλύτερο όνομα που έφεραν οι Κινγκς το καλοκαίρι, η υπογραφή του Σάσα Βεζένκοβ προκάλεσε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Ένας MVP της EuroLeague ύψους 2,03 μ. που μπορεί να σουτάρει από το τρίποντο και φαινόταν η τέλεια προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ των Κινγκς», σημειώνει η Αμερικανίδα.
«Αναμενόταν να έχει άμεσο αντίκτυπο, κάτι που μπορεί να ήταν λίγο unfair. Ναι, ο Βεζένκοβ ήταν επαγγελματίας χρόνια πριν έρθει στο Σακραμέντο, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο, αλλά το παιχνίδι στο ΝΒΑ είναι διαφορετικό. Οι κανόνες είναι διαφορετικοί, το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά και το ΝΒΑ έχει μερικούς από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο. Ειδικά αμυντικά, ήταν μια τεράστια αλλαγή για τον Βεζένκοβ και ο προπονητής, Μάικ Μπράουν ξεκαθάρισε αμέσως ότι θα έπρεπε να παλέψει για τη θέση του στο rotation.
Οι προσδοκίες γι’ αυτόν ήταν πολύ υψηλές το καλοκαίρι και δεν είχε σταθερά την ευκαιρία να χτίσει το ρόλο του. Παρόλα αυτά, έχει πληγώσει το βάθος των Κινγκς το γεγονός ότι ο Βεζένκοβ δεν έπαιζε τόσο καλά όσο νομίζαμε. Ωστόσο, το potential υπάρχει. Κινείται καλά χωρίς την μπάλα, παίρνει ριμπάουντ και μπορεί να ευστοχήσει σε σουτ. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο την επόμενη σεζόν».
- Νορβηγός σκιέρ έκανε λάθος που του κόστισε το χρυσό, τα… βρόντηξε κι έφυγε για το δάσος (vid)
- Ολυμπιακός: Οι οκτώ διαθέσιμοι ξένοι του και ο «γρίφος» για τον Μπαρτζώκα στο Final 8
- Η Λίντσεϊ Βον γύρισε σπίτι της και χαμογελά ξανά: «Επιστρέφω σιγά σιγά στη ζωή» (vid, pic)
- Κυκλοφορούν το απόγευμα της Τρίτης (17/2) τα εισιτήρια για το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Το ταξίδι στην Κρήτη για το Final 8 και η στήριξη του κόσμου (vid)
- Η κατάσταση στη Μονακό κάνει… περιζήτητο τον Άλφα Ντιαλό – Τα δεδομένα για το συμβόλαιο του (vids)
- Αντετοκούνμπο για Πάρκερ: «Η επιλογή που θα πάρει θα είναι η σωστή…»
- Η viral αγκαλιά του Νεϊμάρ με ηλικωμένη φίλαθλο: Πραγματοποίησε το όνειρό της και… φορτσάρει για το δικό του (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442