Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άσχημα τα νέα για Βεζένκοφ – Τι συνέβη

Άσχημα τα νέα για Βεζένκοφ – Τι συνέβη

Όπως ενημέρωσαν οι Κινγκς, ο Σάσα Βεζένκοφ θα μείνει εκτός για την αναμέτρηση κόντρα στους Θάντερ, αφού έχει υποστεί διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο

Ο Σάσα Βεζένκοφ μπήκε ξανά στο ιατρικό δελτίο των Σακραμέντο Κινγκς, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του.

Μόλις δύο αγώνες μετά την επιστροφή του στην δράση αφού ανάρρωσε από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον δεξιό αστράγαλο και τον είχε αφήσει εκτός για 15 μέρες, ο Βούλγαρος φόργουορντ τέθηκε εκ νέου εκτός από τους Κινγκς για τον αγώνα με τους Θάντερ (22:00), με την αιτιολογία ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ίδιο σημείο.

Στην επίσημη ενημέρωση των Κινγκς δεν έχει διευκρινιστεί αν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο ή υπέστη νέο διάστρεμμα. Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο σενάριο, και ο 28χρονος άσος δεν προφυλάσσεται απλώς λόγω του προηγούμενου τραυματισμού του , τότε ενδεχομένως να μείνει εκτός μέχρι και το All Star Break.

Μέχρι στιγμής ο Βεζένκοφ, στην ρούκι του χρονιά στο ΝΒΑ, έχει κατά μέσο όρο 5,6 πόντους ενώ παράλληλα μαζεύει 2,5 ριμπάουντ και μοιράζει 0,4 ασίστ σε 12,6 λεπτά εντός παρκέ.

Δείτε την ανάρτηση των Κινγκς

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024