Καρσίγιακα – Περιστέρι 93-88: Ηττήθηκε και είναι με την πλάτη στον τοίχο
Το Περιστέρι ηττήθηκε εκτός έδρας από την Καρσίγιακα και έπεσε στο 0-3, με την ομάδα του Σπανούλη είναι με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL.
Mπορεί να τα έδωσε όλα απέναντι στην ισχυρή Καρσίγιακα, όμως το Περιστέρι δεν τα κατάφερε επί τουρκικού εδάφους και ηττήθηκε με σκορ 93-88 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Basketball Champions League.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βλέπει πλέον τις ελπίδες για πρόκριση να λιγοστεύουν, καθώς βρίσκεται πια στο 0-3, ενώ οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα και κοιτούν με πιο… αισιόδοξο βλέμμα τις πιθανότητες τους για τη συνέχεια.
Το Περιστέρι ξεκίνησε πολύ καλά το ματς καταφέρνοντας να κλείσει την πρώτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ με 21-18. Όμως το δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήταν ανάλογο με τους Τούρκους να επιστρέφουν και να παίρνουν τα ηνία με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους χάρη στο 46-44.
Στην τρίτη περίοδο η Καρσίγιακα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς και μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμά της καθώς με ένα επιμέρους 22-19 βρέθηκε στο +5 (68-63). Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Περιστέρι πάλεψε, κυνήγησε την ανατροπή και το μεγάλο διπλό, όμως εν τέλει ηττήθηκε.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.