Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με Λεσόρ, Χουάντσο και Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Φενερμπαχτσέ

Με Λεσόρ, Χουάντσο και Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Φενερμπαχτσέ

Τρεις σημαντικές επιστροφές είχε ο Αταμάν ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει πλήρως την προσοχή του στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (9/2, 21:15) για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε ευχάριστα νέα από τη σημερινή προπόνηση, αφού είδε τρεις παίκτες του να επιστρέφουν κανονικά και να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο λόγος για τους Ματίας Λεσόρ και Ιωάννη Παπαπέτρου που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που το τελευταίο διάστημα υπέφερε από μία κάκωση στον αντίχειρα του αριστερού χεριού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόγραμμα της Τετάρτης κάποιοι παίκτες προπονήθηκαν πιο εντατικά, ενώ κάποιοι άλλοι πιο χαλαρά.

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τη Euroleague

Με πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωσή της ανακοίνωσή της κατά της διαιτησίας μετά την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Euroleague με την Παρτίζαν. «Διαιτησίες – καρμανιόλες δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών, την προσπάθεια των προπονητών και φυσικά την ενέργεια και τα χρήματα των ιδιοκτητών», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση των «πρασίνων».

Επιπρόσθετα, η Euroleague ανακοίνωσε και τις υπόλοιπες αποφάσεις του αθλητικού δικαστή. Συγκεκριμένα, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.5000 ευρώ για έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα των Ισραηλινών με την Μπασκόνια.

Ο Ερυθρός Αστέρας κλήθηκε να καταβάλει πρόστιμο 4.500 ευρώ για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για έλλειψη σεβασμό προς τους διαιτητές στο ματς με τη Βίρτους Μπολόνια.

Τέλος, ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό θα πληρώσει 2.500 ευρώ για επαναλαμβανόμενες δηλώσεις κατά των διαιτητών.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024