Η Ιορδανία επικράτησε με 2-0 της Νότιας Κορέας στον ημιτελικό του Ασιατικού Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης
Η Ιορδανία έγραψε ιστορία στο φετινό Ασιατικό Κύπελλο που γίνεται στο Κατάρ.
Η ομάδα του Χουσεΐν Αμούτα επικράτησε 2-0 της Νοτίου Κορέας, η οποία ήταν το μεγάλο φαβορί πριν την αναμέτρηση, και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίξει στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της η οποία θα είναι μία εκ των Κατάρ ή Ιράν.
Στα αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποιο γκολ, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να είναι περισσότερο απειλητικοί. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα ισόπαλες (0-0).
Στο 53ο λεπτό ο Αλ Ναϊμάτ άνοιξε το σκορ για τους Ιορδανούς με τη Νότια Κορέα να μην μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά, και στο 66′ δέχθηκε και δεύτερο γκολ με τον Αλ Τάμαρι να σφραγίζει την πρόκριση της πατρίδας του στον τελικό.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για την ήττα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν (79-75) και εξαπέλυσε… τα βέλη του στους διαιτητές, καθώς ανέφερε ότι οι αποφάσεις ήταν καθοριστικές για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Την ώρα που οι φήμες για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε ένα πανάκριβο ακίνητο στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ο λόγος είναι πολύ πιο απλός απ' ότι πίστεψαν άπαντες...