Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε το καλοκαίρι που μας πέρασε την μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ενταχθεί στους Σακραμέντο Κινγκς θέλοντας έτσι να ζήσει το δικό του NBA… όνειρο.
Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα τα πράγματα δεν έχουν πάρει την τροπή που θα ήθελε. Αν και ξεκίνησε ιδανικά έχοντας κάποια ικανοποιητικά λεπτά συμμετοχής η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με το όνομα του πρώην άσου των Πειραιωτών να εμπλέκεται σε ακόμη ένα σενάριο για trade.
Πώς επηρεάζεται ο Βεζένκοφ
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Clutchpoints», ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν αποκλείεται να λάβει μέρος σε ανταλλαγή των «βασιλιάδων» με τους Μπρούκλιν Νετς. Το σύνολο του Μάικ Μπράουν θέλει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του τον Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ, καθώς και τον Ρόις Ο’Νιλ.
Πέρα από τον Βεζένκοφ στο trade είναι πολύ πιθανόν να πάρουν μέρος και ο Χάρισον Μπάρνς, ένα pick πρώτου γύρου από το draft του 2026, καθώς και δύο μελλοντικά picks δεύτερου γύρου.
Θυμίζουμε πως 28χρονος άσος έχει καταγράψει 31 ματς με την φανέλα της ομάδας του Σακραμέντο έχοντας απολογισμό 5,9 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 12,9 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.