Γνωστοί έγιναν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας για την φάση των «8», που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα (30/1-31/1).
Ο Ευαγγέλου ορίστηκε στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση των προημιτελικών.
Ο Τσιάρας θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός, ο Τσακαλίδης το Νίκη Βόλου – Άρης, ενώ ο Πολυχρόνης θα διευθύνει το Παναιτωλικός – ΟΦΗ.
Θυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης πέτυχε σπουδαία νίκη στη Λεωφόρο, καθώς επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού κι έχει πάρει προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά. Βοηθοί του Ευαγγέλου θα είναι οι Κωστάρας και Δημητριάδης, 4ος ο Τσαγκαράκης και VAR ο Ζαμπάλας.
Ο Παναιτωλικός άλωσε το «Γεντί Κουλέ» με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ και έχει το προβάδισμα πρόκρισης, ενώ κι ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-0 τον Πανσερραϊκό κι έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό της Τούμπας. Ο Άρης επίσης, νίκησε 3-0 τη Νίκη Βόλου στο Κλεάνθης Βικελίδης και είναι μια ανάσα από τα ημιτελικά.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.