Σεισμοί τα ξημερώματα σε Κύθηρα και Κορινθιακό Κόλπο
Στον Κορινθιακό ακολούθησαν τέσσερις μετασεισμοί
Σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε Κύθηρα και Κορινθιακό Κόλπο.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στις 04:58, σεισμός 4 Ρίχτερ αναστάτωσε το νησί των Κυθήρων.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 12 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του νησιού και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 7 χιλιόμετρα.
Αισθητός και στον Πειραιά ο σεισμός στον Κορινθιακό
Λίγη ώρα μετά, στις 05:40 ακόμη μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον Κορινθιακό Κόλπο, 3,6 Ρίχτερ η οποία έγινε αισθητή και στον Πειραιά.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε 16 χλμ νότια νοτιοδυτικά του Κυριακίου Βοιωτίας και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Ακολούθησαν ακόμα τέσσερις μετασεισμοί στην ίδια περιοχή μεγέθους έως 2,5 Ρίχτερ.
- Conference League, νταμπλ, Super Cup και 100 ματς με τον Ολυμπιακό – Ο Μεντιλίμπαρ γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ (vids)
- Η Καβάλα έχει το δικό της άλσος
- «Πυρά» Φάμελλου: Οξύτατη η ανεπάρκεια Μητσοτάκη στο αγροτικό
- Ιράν: Ξεπέρασαν τις 2.400 οι νεκροί πολίτες – Κινδυνεύει με εκτέλεση ο διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442