Αλμέιδα: «Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο και στις δύο πλευρές» (vid)
Πώς είδε ο Ματίας Αλμέιδα το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη…
ΑΕΚ και Άρης έμειναν στο 0-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.
Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην Cosmote TV μετά το ματς έκανε λόγο για ένα μοιρασμένο ματς και επισήμανε πως ακόμη υπάρχουν πιθανότητες για την ομάδα του.
Όσα είπε ο Αλμέιδα:
«Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο και στις δύο πλευρές, ένα ισοδύναμο παιχνίδι. Απομένει άλλο ένα παιχνίδι οπότε υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για πρόκριση.
Η δική μας η ιδέα παραμένει η ίδια δεν αλλάζει, ελπίζω κάποιοι παίκτες μου να μπορέσουν να ξεκουραστούν, είχαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τραυματισμούς αλλά η ιδέα μας παραμένει το ίδιο και το δεύτερο παιχνίδι θα είναι δύσκολο».
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442