Ο Φατίχ Τερίμ είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου ώστε να αντικαταστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Ο πολύπειρος Τούρκος τεχνικός «πάτησε» πριν από λίγη ώρα ελληνικό έδαφος και μέσα στην ημέρα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο τριφύλλι, ενώ στη συνέχεια θα προπονήσει για πρώτη φορά την νέα του ομάδα.
Ο Τερίμ πρόκειται για ένα σπουδαίο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ενώ θεωρείται και από τους πιο πετυχημένους Τούρκους τεχνικούς στην ιστορία.
Ωστόσο ο ίδιο πέρα από τις προπονητικές του ικανότητες φημίζεται και για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.
Το περιστατικό που του στοίχισε την θέση του στην Εθνική
Ένα από τα πιο χαρκατηριστικά παραδείγματα για να επιβεβαιωθεί το παραπάνω είναι αυτό που συνέβη το 2017.
Ο γαμπρός του, Αχμέτ Μπαράν Τσετίν, ήταν ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου και είχε μία πολύχρονη κόντρα με τον ιδιοκτήτη του γειτονικού μαγαζιού για έναν τοίχο.
Ο ίδιοκτητής ήταν ο πρώην πρόεδρος της Άνταν Σπορ και ανώτατο στέλεχος της τουρκικής Ομοσπονδίας, Σελαχαντίν Αϊντογλου.
Όταν κάποια στιγμή οι δύο άνδρες λογομάχησαν ο Τερίμ πήρε τηλέφωνο τον Αϊντογλου και τον απείλησε.
«Επειδή ο τύπος στο τηλέφωνο δεν μου μίλησε καθόλου ωραία, έκλεισα, φόρεσα το παντελόνι μου, πήρα το αυτοκίνητο και πήγα να τον βρω, μαζί με τον γαμπρό μου» είπε αργότερα για το περιστατικό ο Φατίχ Τερίμ.
Μία εβδομάδα αργότερα η Ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους «για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.