Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Πάτησε» Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Τερίμ

«Πάτησε» Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Τερίμ

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) ο Φατίχ Τερίμ προσγειώθηκε σε ελληνικό έδαφος, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Η εποχή Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό ξεκινά και επίσημα…

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) ο Τούρκος πολύπειρος τεχνικός, προσγειώθηκε στο «Ελ Βενιζέλος», προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια ο Τερίμ αναμένεται να κατευθυνθεί προς τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο με το τριφύλλι μέχρι το 2025, ενώ το απόγευμα αναμένεται να προπονήσει για πρώτη φορά την νέα του ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φατίχ Τερίμ τόνισε πως ήρθε στον Παναθηναϊκό για να τον κάνει πρωταθλητή, ενώ αποκάλυψε πως μετά την συνάντηση του με τον Γιάννη Αλαφούζο όλα έγιναν πιο εύκολα για τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο δεν κράτησε πολύ. Η ενέργεια ήταν πολύ δυνατή μεταξύ μας. Ο πρόεδρος ήξερε τι ήθελε και με το πλάνο που μου παρουσίασε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πάρα πολύ και αποδέχθηκα την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Θέλω να γνωρίσω την ομάδα, να δω τι ελλείψεις έχουμε και να τα βελτιώσουμε.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καιρό να πάρει το πρωτάθλημα. Εγώ όπου και αν πηγαίνω πηγαίνω για να κερδίζω. Οι υπογραφές μου δεν είναι μόνο στο χαρτί αλλά και από την καρδιά μου. Θα έχω αυτή την συμπεριφορά για το πρωτάθλημα. Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τεσσάρων ομάδων. Οι αντίπαλοι είναι ποιοτικοί. Τους σέβομαι. Εμείς σαν Παναθηναϊκός μας λείπει το πρωτάθλημα, μας λείπει η Ευρώπη, οπότε οι στόχοι είναι πολύ ανοιχτοί. Είχαμε μια τέτοια συζήτηση με τον πρόεδρο πάνω σε αυτό. Με τον πρόεδρο είχαμε μιλήσει για έξι μήνες αλλά καταλήξαμε για 1.5 χρόνο συνεργασίας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός πάλεψε πέρσι μέχρι τέλους πολύ δυνατά και θέλω να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε παίκτες που έχω δει πως είναι ποιοτικοί και από τον καθένα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό.

Θέλω να προσθέσω κάτι ακόμα. Είμαι από την άλλη πλευρά της θάλασσας, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον κύριο Ερντογάν για να με συγχαρεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Έχω υπηρετήσει την Εθνική ομάδα της Τουρκίας. Είμαστε δύο χώρες που μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα έρθει και η γυναίκα μου και θα ξεκινήσουμε στο νέο περιβάλλον. Όταν ήμουν στην Φιορεντίνα, ο Αταμάν ήταν στην Ιταλία. Και τώρα το ίδιο, είμαι χαρούμενος για αυτό»

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024