Αυτές είναι οι απολαβές του Τερίμ στον Παναθηναϊκό
Ο Φατίχ Τερίμ, οι απολαβές του και η σύγκριση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια νέα εποχή δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα, καθώς εδώ και λίγες ώρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν μετά από 2,5 χρόνια.
Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να τον «τελειώσει» λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων και στη θέση του φέρνει τον κορυφαίο ίσως Τούρκο προπονητή, Φατίχ Τερίμ.
Ο Τούρκος τεχνικός, που έχει γράψει ιστορία με τη Γαλατάσαραϊ και την εθνική ομάδα της Τουρκίας, αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το πρωί της Τετάρτης (27/12) το πρωί και θα σηκώσει άμεσα μανίκια, καθώς το απόγευμα θα βρεθεί στην πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του «τριφυλλιού».
Όσον αφορά τις απολαβές του Τερίμ; Βάσει των όσων προκύπτουν από την Τουρκία οι απολαβές του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό εκτιμάται πως θα είναι εφάμιλλες αυτών που είχε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ανεξαρτήτως της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του «Αυτοκράτορα».
Η διάρκεια του συμβολαίου
Στα 70 του πια, βγαίνοντας από τα σύνορα της Τουρκίας και… της Γαλατασαράι, για μόλις δεύτερη φορά πριν το προ εικοσαετίας παρουσία του στο Καμπιονάτο, το τελευταίο που μπορεί να του προσφερθεί ως δέλεαρ είναι το οικονομικό. Και γι’ αυτό μπόρεσε ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε συμφωνία μαζί του.
Επίσης, αξίζει να αναφερθεί κάτι ακόμα. Η διάρκεια του συμβολαίου του Τερίμ με τον Παναθηναϊκό. Στην Τουρκία από την αρχή μέχρι τώρα αναφέρουν ότι θα είναι 1,5 χρόνο, μετά και από σχετική απαίτηση του Γιάννη Αλαφούζου.
Πρακτικά και με την προϋπόθεση πως η σχετική πληροφορία είναι ορθή, τότε είτε έχει προβλεφθεί στο συμβόλαιο και αυτό το «βλέπουμε» μεταφράζεται σε κάποια option αυτόματης ανανέωσης ή αντίστοιχα κάποια ρήτρα συναινετικού… διαζυγίου, είτε στο πιθανότερο σενάριο είναι πως έτσι κι αλλιώς, το ερχόμενο καλοκαίρι οι δύο πλευρές θα επαναξιολογήσουν συνολικά το πλαίσιο της συνεργασίας τους και το κατά πόσον αυτή θα συνεχίσει να υφίσταται και τη σεζόν 2024-25.
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442