Ολυμπιακός: Άπαντες παρόντες για το παιχνίδι με τη Βαλένθια
Ολοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την εντός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (15/12) με την Βαλένθια.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με αντίπαλο τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, για την 14η αγωνιστική της Euroleague.
Η σημερινή προπόνηση ήταν ιδιαίτερη για τον Μπαρτζώκα, ο οποίος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Κάτι που ουσιαστικά δεν είχε συμβεί ποτέ τη φετινή αγωνιστική περίοδο λόγω των πολλών τραυματισμών που ταλαιπωρούσαν την ομάδα.
Έτσι θα τους έχει κανονικά όλους στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τις «νυχτερίδες», εκτός φυσικά του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος μπορεί να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όμως, δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής, κάτι που θα συμβεί με την εκκίνηση του δεύτερου γύρου της Euroleague.
Eξελίξεις με τον Μήτρου-Λονγκ
O Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τα ερυθρόλευκα ούτε στη Basket League, αφού δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο όπως ο αδερφός του Ελάιζα.
Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες μέρες, αφού είναι θέμα χρόνου να πάρει το επίσημο έγγραφο στα χέρια του και έτσι να λογίζεται κανονικά ως Έλληνας στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Basket League. Κάτι που πρόκειται να συμβεί πριν τα Χριστούγεννα.
Μάλιστα, είναι πάρα πολύ πιθανό να το έχει λάβει και πριν τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας στις 24 Δεκεμβρίου, όπου αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
- «Ροντέο» το Μονακό – Ντιζόν: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παικτών – Αιμορραγούσε ο Λοσέρ (vid)
- Έσε: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να βρούμε λύση»
- O Ομπράντοβιτς για το πότε θα επιστρέψει στους πάγκους – Τι είπε για τον Παναθηναϊκό
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»
- Όλα τα γκολ από την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League (vid)
- Νίκολιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι – Έχουμε προβάδισμα αλλά δεν είναι μεγάλο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442