Το παρεάκι του Λεμπρόν Τζέιμς τα κατάφερε. Οι Λέικερς πανηγύρισαν το πρώτο In-Season Tournament του ΝΒΑ και έβαλαν τους εαυτούς τους στο βιβλίο της ιστορίας της Λίγκας.
Το «παραμύθι» των Πέισερς δεν είχε αίσιο τέλος και οι παίκτες του Λος Άντζελες έχουν πολλούς λόγους να γιορτάζουν καθώς πέρα από το Κύπελλο, θα φύγουν από το Λας Βέγκας με μία επιταγή της τάξεως των 500.000 δολαρίων έκαστος.
Οι «λιμνάνθρωποι» είχαν σε εξαιρετική βραδιά τον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος με 41 πόντους και 20 ριμπάουντ «έκλεψε» την παράσταση στον τελικό που διεξήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (10/12). Ο Όστιν Ριβς ερχόμενος από τον πάγκο φόρτωσε με άλλους 38 πόντους το καλάθι των Πέισερς, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς κατέγραψε ένα… χαλαρό double-double με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Στην συνέχεια, μετά την απονομή ακολούθησε και το καθιερωμένο πάρτι στα αποδυτήρια με τους παίκτες των Λέικερς να γιορτάζουν χωρίς… όρια.
Δείτε βίντεο από τις στιγμές των πανηγυρισμών αλλά και την απονομή:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.