Σίκμα: «Προσπαθώ να δίνω το καλύτερο δυνατό – Έτσι σταματάς τον Ταβάρες»
Ο Λουκ Σίκμα μίλησε στο πλαίσιο της Media Day του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Λουκ Σίκμα μίλησε στο πλαίσιο της Media Day του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Euroleague.
O Αμερικανός φόργουορντ, αναφέρθηκε στην επιστροφή στη δράση μετά τον τραυματισμό του αλλά και στην προσεχή μονομαχία με τον Έντι Ταβάρες.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ματς με την Ρεάλ: «Η Ρεάλ παίζει πολύ καλά αυτή τη στιγμή, όπως οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι μια ομάδα με εμπειρία και ταλέντο. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τους ρίξουμε τον ρυθμό στην επίθεση, να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα. Παράλληλα, όμως, πρέπει να πάμε σε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση και να κοντρολάρουμε το παιχνίδι».
Για το πως νιώθει με την επιστροφή του στην δράση: «Νιώθω καλά, προσπαθώ να δώσω στην ομάδα ό,τι μπορώ. Το πρόγραμμα της Euroleague είναι πολύ δύσκολο, όμως προσπαθώ να δώσω το καλύτερο δυνατό μου και στην προπόνηση και στα παιχνίδια».
Για το πως είναι να αντιμετωπίζεις τον Ταβάρες: «Θα πρέπει να είσαι παρών. Είναι ένας παίκτης με μέγεθος. Θα κάνει πολλά μπλοκ, θα πάρει πολλά σουτ. Το θέμα είναι να είσαι πνευματικά έτοιμος περισσότερο, να προσπαθήσεις να τον σταματήσεις. Θα πρέπει να μην του επιτρέψεις να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση σου».
- Τι ισχύει με τον Γιαμπουσέλε στους Νικς: Οι «ματιές» για ανταλλαγή, ο Παναθηναϊκός και η trade deadline
- Αναβλήθηκε λόγω βροχής και ακατάλληλου παρκέ το Μπουλς-Χιτ (vids, pics)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (9/1): Πού θα δείτε το Ολυμπιακός – Μπάγερν και τον προημιτελικό του Ελ Κααμπί
- Ψάχνει επιστροφή στις νίκες στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν (vids)
- Νέα σενάρια από την Αργεντινή για Αντίνο και Παναθηναϊκό
- Χολμς: «Απλά ευγνώμων που είμαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»
- Άνω κάτω η Λάτσιο: Κόντρα προέδρου-προπονητή για τη μεταγραφή του Ράτκοφ
- Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442