Με εκπλήξεις η εντεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιγιαρεάλ
Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ (30/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του Europa League – Εκπλήξεις από τον Σέρβο τεχνικό
Εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού επεφύλασσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση των «πρασίνων» με τη Βιγιαρεάλ (30/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του Europa League.
Στον πάγκο ο Ιωαννίδης, στόπερ ο Αράο και ο Αϊτόρ βασικός, οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού.
Ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε τον Μπρινιόλι για την εστία του Παναθηναϊκού, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς σε τετράδα στην άμυνα, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν στον άξινα της μεσαίας γραμμής, Παλάσιος, Αϊτόρ στα άκρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.