Χωρίς γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς στο «Μεστάγια» μεταξύ της Βαλένθια και της Θέλτα, για τη 14η αγωνιστική της La Liga.
Για την ομάδα του Βίγκο αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Τάσος Δουβίκας, παίρνοντας στο 67ο λεπτό τη θέση του Βάσκες.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς ήταν στο 82′ όταν ο Ιάγο Άσπας έπιασε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και του στρώθηκε για νέο σουτ, αλλά ο Μαμαρντασβίλι με τρομερή επέμβαση κράτησε το μηδέν.
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση μπήκε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
Με Τσέριν, Τουμπά και Σάντσες η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ - Πρόβλημα με τον Κώτσιρα