Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Νιούκαστλ διέλυσε την Τσέλσι (4-1)

Η Νιούκαστλ διέλυσε την Τσέλσι (4-1)

Η Νιούκαστλ νίκησε με 4-1 την Τσέλσι και πάτησε εξάδα στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ

Επιστροφή στις νίκες για τη Νιούκαστλ που με σπουδαία εμφάνιση διέλυσε 4-1 την Τσέλσι και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα. Στις νίκες επέστρεψε και η Μπράιτον η οποία είχε δύο μήνες να πανηγυρίσει τρίποντο και το έκανε στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ όπου επικράτησε 3-2 με ανατροπή, λίγες μέρες πριν έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Φατί και Λάμπτεϊ αποχώρησαν τραυματίες για τους «Γλάρους» που δεν σταματούν να μετρούν προβλήματα.

Πάρτι η Νιούκαστλ

Στο «St James Park» η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Ίσακ από ασίστ του Μάιλι, αλλά στο 24′ ο Στέρλινγκ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 για την Τσέλσι. Στο 36′ ο Γκάλαχερ έχασε απίθανη ευκαιρία για δεύτερο γκολ ενώ στο 43΄ο Τρίπιερ σημάδεψε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γκόρντον σέντραρε από αριστερά και ο Λασέλς με κεφαλιά έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζοέλιντον έκλεψε από τον Τιάγκο Σίλβα και από κοντά πλάσαρε για το 3-1 ενώ στο 73′ αποβλήθηκε ο Ρις Τζέιμς. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 83′ ο Γκόρντον με διαγώνιο σουτ.

Διαβάστε επίσης: Ο «άθλος» του 6-4 και τα νέα δεδομένα

«Διπλό» της Μπράιτον

Πύρρειος νίκη για την Μπράιτον στο «City Ground» επί της Νότιγχαμ με 3-2. Μόλις στο 3′ ο Ελάνγκα με κεφαλιά έγραψε το 1-0 και στο 26′ ο Φέργκιουσον με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για την Μπράιτον η οποία πήρε προβάδισμα πριν το ημίχρονο καθώς στο 45+4′ ο Γκρος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ζοάο Πέδρο έκανε το 1-2 με κεφαλιά.

Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 1-3 με πέναλτι στο 55′. Στο 72′ η Νότιγχαμ κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Ντανκ, με τον Γκιμπς Γουάιτ να σκοράρει για το 2-3 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος αφού παρά την πίεση των γηπεδούχων, η Μπράιτον άντεξε.

Στα υπόλοιπα ματς, η Γουέστ Χαμ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπέρνλι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, ενώ η Μπόρνμουθ «καθάρισε» με 3-1 τη Σέφιλντ εκτός έδρας. Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Λούτον με το 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024