Ακόμη μία νίκη και επιστροφή στην κορυφή για την Ίντερ! Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-0 της Φροζινόνε, άφησαν τη Γιουβέντους στο -2 και την επόμενη αγωνιστική θα πάνε στο Τορίνο για το ντέρμπι κορυφής ως πρωτοπόροι.
Επαιξε όσο χρειάστηκε η Ιντερ για να πάρει τη νίκη
Τουράμ και Λαουτάρο έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για την Ίντερ πριν ο Ντιμάρκο με απίθανη έμπνευση κάνει το 1-0 στο 43′ με σουτ λίγο κάτω από το κέντρο.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 48′ όταν ο Τουράμ κέρδισε πέναλτι από τον Μοντερίζι και ο Τσαλχάνογλου έκανε το 2-0 εκτελώντας εύστοχα. Στο 57′ το διαγώνιο σουτ του Σεντίρα σταμάτησε στο δοκάρι του Ζόμερ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Φροζινόνε.
Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την Ιντερ να φτάνει σε μια ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν και να πηγαίνει στη διακοπή όντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί