Τρένο που δεν σταματάει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Euroleague. Και παρά το γεγονός ότι έχει ματς λιγότερο (το εξ αναβολής με τη Μακάμπι) η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ήδη πιάσει θέση στο ρετιρέ του πίνακα. Μόνη και απόλυτη έπειτα από το εμφατικό 100-74 επί της Βίρτους: 6Χ6 οι Ισπανοί με Καμπάτσο (18 π), Ταβάρες (17 π) και Γιαμπουσελέ (16 π) να σέρνουν τον χορό.
«Τρένο» η Ρεάλ Μαδρίτης, παραμένει αήττητη
Αυτή ήταν η μια από τις δύο Ισπανο-Ιταλικές μάχες της βραδιάς. Και η Αρμάνι αν μη τι άλλο πήρε τη ρεβάνς. Διότι αν η Βίρτους με 26 πόντους διαφορά, η Βαλένθια στο Μιλάνο έχασε με 31! Ακριβώς 83-52, σε ένα γήπεδο που κάποιες εβδομάδες πριν οι Ιταλοί ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να σκοράρει μόλις 53…
Κατά τα άλλα; Ντέρμπι παντού. Με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να λυγίζει τη Φενέρ του κουμπάρου του Δημήτρη Ιτούδη στον πόντο (85-84) παρά τη ματσάρα του Ντόρσεϊ (18 π). Τη Μακάμπι να λυγίζει στο φινάλε τη Μπάγερν Μονάχου (93-90). Και την Εφές να λυγίζει την Ζαλγκίρις (86-82).
Θυμίζουμε ότι την 7η αγωνιστική άνοιξε η ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από τη Μπασκόνια (74-75). Αποτέλεσμα που έριξε τους Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στην 9η θέση (3ν-4ητ).
Η βαθμολογία
Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή (10/11) με τις αναμετρήσεις: Άλμπα-Παναθηναϊκός (21:00), Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας (21:30) και Μονακό-Βιλερμπάν (22:00).
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.