Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τη σειρά του την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Basket League στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα αφού ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση, καθώς δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και τον κράτησε εκτός δράσης από την αναμέτρηση με την Μπασκόνια.
Κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας φόργουορντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για να πατήσει παρκέ κάτι που προξενεί μεγάλο ζήτημα, αφού θυμίζουμε εκτός είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου που εγχειρίστηκε στο πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.