Μεντβέντεφ – Τσιτσιπάς 2-0: Λύγισε στον ημιτελικό ο Στέφανος
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Βιέννης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι αυτός που πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Βιέννης.
Ο Ρώσος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά και με τελικό σκορ 2-0 (6-4/7-6) να προσπεράσει το εμπόδιο του Έλληνα πρωταθλητή, περιμένοντας πλέον τον νικητή του ζευγαριού Αντρέι Ρούμπλεφ με Γιάνικ Σίνερ για να μάθει τον αυριανό του αντίπαλο.
Ο Στέφανος ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση. Βρήκε τις πρώτες δύο ευκαιρίες για να «σπάσει» το σερβίς του Μεντβέντεφ, όμως ο Ρώσος έβγαλε άμεσα αντίδραση, σβήνοντας τες.
Ο Ρώσος αθλητής κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Στέφανου Τσιτσιπά και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό
Ο 27χρονος εκμεταλλεύτηκε την εξέλιξη αυτή και χτύπησε άμεσα το σερβίς του Έλληνα, παίρνοντας το κατάλληλο μπρέικ για να του δώσει το προβάδισμα. Μάλιστα κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του με άνεση ώστε να κλείσει το πρώτο σετ με 6-4 σε 40 λεπτά.
Στο πολύ κλειστό δεύτερο σετ, ο Μεντβέντεφ ήταν αυτός που βρήκε τις μοναδικές ευκαιρίες. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Στέφανος βρήκε τις λύσεις ώστε να στείλει το ματς στο tie break.
Εκεί ο 27χρονος Ρώσος φάνηκε πιο συγκεντρωμένος καταφέροντας στο όριο να το κατακτήσει (8-6) και να πάρει και το δεύτερο σετ και μαζί την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Τα λόγια του Γκεόργκι Χάτζι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχασα τον… πατέρα μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)













































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442