Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στην Media Day τουΟλυμπιακού, ενόψει το αυριανού (26/10) αγώνα με την Εφές, για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», αναφέρθηκε στην περίοδο που διανύει η Εφές μετά την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν και την ανάληψη της ηγεσίας από τον Ερντέμ Τζαν.
Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας:
«Η Εφές είναι μια ομάδα με ιδιαίτερο επιθετικό ταλέντο. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, αλλάζοντας προπονητή, κρατώντας πολλούς βασικούς και σημαντικούς παίκτες, αλλά προσθέτοντας και κάποιους καινούργιους.
Είναι σε αναζήτηση ταυτότητας και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής της. Παρόλα αυτά έχει παίκτες που ξέρουν καλά το παιχνίδι και έχουν προσωπικότητα.
Είναι σημαντικό το πώς θα αμυνθούμε. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα, όπως πάντα. Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, αλλά τουλάχιστον είναι ένα παιχνίδι που είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις μέρες, σε αντίθεση με τα προηγούμενα που είχαμε μόνο μία μέρα.
Για μας θα απουσιάσει ο Σίκμα σίγουρα και ο ΜακΚίσικ, όλοι οι άλλοι είναι διαθέσιμοι και ελπίζουμε να είμαστε σε καλή μέρα για να κερδίσουμε αυτό το ματς που τόσο θέλουμε».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.
Ο MVP του τελικού Κυπέλλου, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ευχαρίστησε άπαντες στους «πράσινους».