Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποιος ψηφίστηκε ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης της Ευρωλίγκας

Ποιος ψηφίστηκε ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης της Ευρωλίγκας

Μαζί με τον παίκτη και ο προπονητής του

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι έκανε μερικές σημαντικές μεταγραφές, διαφοροποίησε εντελώς το ρόστερ του, ενώ αποκορύφωμα ήταν η απόκτηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες και οι πράσινοι πλήρωσαν υπεραξία για να τον κάνουν δικό τους, δίνοντας του τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 3,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Σλούκας αποφάσισε να πάει στον «αιώνιο» αντίπαλο με σκοπό να ηγηθεί της νέας προσπάθειας, έγινε αρχηγός του Παναθηναϊκού και γενικότερα ανέλαβε τα ηνία μέσα στο παρκέ, με το ξεκίνημα του ωστόσο να μην είναι αυτό που περίμενε ο κόσμος του τριφυλλιού.

Ο 33χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού προκάλεσε μάλιστα πολλά σχόλια και στο εξωτερικό για την απόφαση του, ενώ σε ψηφοφορία που έγινε από τους ίδιους τους παίκτες της Euroleague για το ποιος είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης της διοργάνωσης, το μεγαλύτερο ποσοστό συγκέντρωσε ο Κώστας Σλούκας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα του «basketnews», ο πλέι μέικερ του τριφυλλιού ήταν σε αυτή την αρνητική κορυφή, με ποσοστό 20%, ενώ οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Ματίας Λεσόρ και Γιαμ Μαντάρ ακολούθησαν με 13%. Ψήφους έλαβαν επίσης οι Μάικ Τζέιμς, Σκότι Γουίλμπεκιν, Γουέιντ Μπόλντγουιν, Μπράντον Ντέιβις, Ντζάναν Μούσα και Όσκαρ Ντα Σίλβα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε υπεραξία τόσο για τον Σλούκα όσο και για τον Λεσόρ και στην ψηφοφορία φάνηκε, αυτό με τους παίκτες που ψήφισαν να το βλέπουν αυτό. Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου πως αν βάλει κανείς κάτω το ξεκίνημα της σεζόν στη Euroleague και το ρεκόρ του Παναθηναϊκού (1-3), στα δύο ματς που κρίθηκαν στο φινάλε οι Σλούκας και Λεσόρ ήταν οι μοιραίοι για τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον προπονητή με τον οποίο οι συμμετέχοντες θα ήθελαν να συνεργαστούν, ο Πάμπλο Λάσο ήταν πρώτος με 39,1%, με δεύτερο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς (30,5%) και τρίτο τον Δημήτρη Ιτούδη (13%).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε υπεραξία τόσο για τον Σλούκα όσο και για τον Λεσόρ

Τέλος, στο αντίθετο ερώτημα, για τον τεχνικό δηλαδή που οι παίκτες δεν θα προτιμούσαν να έχουν στον πάγκο της ομάδας τους, οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς -που απολύθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα- και Εργκίν Αταμάν έλαβαν από 41,7%, με τον Τούρκο προπονητή που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι να μην έχει ιδιαίτερες… συμπάθειες από τους ίδιους τους παίκτες

Αυτοί είναι οι πιο υπερεκτιμημένοι παίκτες: 

Αυτοί είναι οι προπονητές που θα ήθελαν οι παίκτες να συνεργαστούν: 

Αυτοί είναι οι προπονητές που δεν θα ήθελαν να συνεργαστούν: 

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024