Χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ η ΑΕΚ καθώς ο Αργεντινός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αρχηγός της Ένωσης έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον Ματίας Αλμέιδα για να προστατευτεί, αλλά δεν προλαβαίνει να μπει στο αεροπλάνο για Μασσαλία.
Πλην του Αραούχο, κόντρα στην Μαρσέιγ δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Πιζάρο, αντίθετα είναι μέσα οι Πόνσε και Μουκουντί που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν και βασικοί.
Η Εθνική Γυναικών επικράτησε 99-77 της Δανίας στο «Ιβανώφειο» έκανε το 2/2 στην Θεσσαλονίκη και πήρε την πρόκριση για την Β’ Προκριματική Φάση του Ευρωμπάσκετ 2027.
LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπόντο/Γκλιμτ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπόντο/Γκλιμτ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Ο επιθετικός από τη Ζιμπάμπουε ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.