Σταμάτης Γαρδέλης: «Δεν θα γινόμουν image maker του Κασσελάκη γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ»
Τι λέει για τη συμμετοχή της σε ένα «GNTM All Star» η Κάτια Ταραμπάνκο και όσα αποκαλύπτουν λαμπεροί καλεσμένοι στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».
Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σε εκδήλωση με λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις.
Για το εάν θα πήγαινε στο «GNTM All Star» κι για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο.
Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια, την αγαπώ. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τη Χατζηπαντελή. Είναι εκκεντρικός χαρακτήρας. Λείπει η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να γίνει «GNTM All Star». Αν δεν έχω «σπάσει», γιατί να μην πάω; Κάνω σεμινάρια υποκριτικής για να μπορέσω να συμμετάσχω και εγώ σε κάποια σειρά. Δεν ξέρω αν μου κάνανε προτάσεις για σειρές φέτος γιατί έχω και manager, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί στον χώρο ότι είναι κάτι που ανέκαθεν με ενδιέφερε, τώρα σιγά σιγά που το επικοινωνώ εύχομαι του χρόνου να έχω κάποια πρόταση», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.
«Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια, την αγαπώ. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τη Χατζηπαντελή. Είναι εκκεντρικός χαρακτήρας. Λείπει η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση, έχω ακούσει ότι κάτι ετοιμάζει», πρόσθεσε.
«Εξακολουθώ να είμαι στη ζούγκλα της Αθήνας»
Ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε πως, «Εξακολουθώ να είμαι στη ζούγκλα της Αθήνας. Δεν έχω συνέλθει ακόμα, έχω τον Ατλαντικό πάνω μου. Δεν θα πω τι έγινε με τον Ξιαρχό. Δεν είναι κακό που οι ηθοποιοί αναλαμβάνουν εκπομπές. Έχω σκεφτεί την πολιτική. Θα μπορούσα να είμαι ένας image maker κάποιων πολιτικών. Δεν θα γινόμουν image maker του Κασσελάκη γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ».
Για το ενδεχόμενο να βρεθεί σε εκπομπή, για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και για την κόντρα Σπυροπούλου-Καινούργιου μίλησε ο Στηβ Μιλάτος.
«Θα έκανα τηλεόραση αν γινόμουν coach στο GNTM. Δεν θα ξαναέκανα κάτι που με γεμίζει σαν άνθρωπο και δεν μπορώ να περάσω καλά. Δεν θα γινόμουν ξανά συμπαρουσιαστής σε εκπομπή. Με δυσκόλεψε η επικοινωνία, το να φτιάχνω τα θέματα ήταν λίγο διαφορετικά, έχω ακούσει πολλά, αλλά περασμένα ξεχασμένα», αποκάλυψε.
«Για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου είναι προσωπικό τους, δεν ξέρω αν θα τα βρουν με την Σπυροπούλου. Έχουμε τυπικές σχέσεις με τη Σπυροπούλου, λέμε ένα γεια», συμπλήρωσε το μοντέλο.
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442