Φάουλ του Λιβάι Γκαρσία στον Χουάνκαρ ζητούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στη φάση του γκολ της ΑΕΚ, με το οποίο η Ενωση ισοφάρισε σε 1-1 το ντέρμπι της Λεωφόρου.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε στα social media η «πράσινη» ΠΑΕ ανέφερε: «Ψηλοκρεμαστή πάσα του Ελίασον στην περιοχή, ο Χουάνκαρ μπαίνει στη διεκδίκηση της μπάλας και βρίσκεται στο έδαφος, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σαστίζουν περιμένοντας να υποδειχθεί φάουλ και ο Τσούμπερ με σουτ σκοράρει».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
36′ 1-1 Ψηλοκρεμαστή πάσα του Ελίασον στην περιοχή, ο Χουάνκαρ μπαίνει στη διεκδίκηση της μπάλας και βρίσκεται στο έδαφος, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σαστίζουν περιμένοντας να υποδειχθεί φάουλ και ο Τσούμπερ με σουτ σκοράρει. #Panathinaikos#PAOFC#PAOAEK#slgr
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.