Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιγιαρεάλ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα.
Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρντ ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιωαννίδης, με τον Παλάσιος δεξιά και τον Μαντσίνι αριστερά.
Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Πάλμερ-Μπράουν, Γεντβάι, Σιδεράς, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Αράο, Βιλένα, Σπόραρ και Ξενόπουλος
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα» χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που φιλοδοξεί να αλλάξει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.