Ο Λιονέλ Μέσι σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, δεν φοβήθηκε να παραλείψει τίποτα.
Ο «πούλγκα» μίλησε στο κανάλι «OLGA» για το Κόπα Αμέρικα αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026:
«Θέλω να φτάσω στο Κόπα Αμέρικα σε καλή κατάσταση, θα είναι ωραία. Και μετά θα δω ανάλογα πώς είμαι.
Δεν σκέφτομαι ακόμα το επόμενο Μουντιάλ, γιατί είναι πολύ μακριά
Πέρασαν τα χρόνια και πρέπει να δούμε πώς νιώθω, θα το βλέπω μέρα με τη μέρα. Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον. Θέλω να απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να παίζω και να παίζω ποδόσφαιρο».
Στη συνέχεια «εξαπέλυσε πυρ» στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ομολόγησε πως ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής της Αργεντινής ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από την ομάδα του:
«Ήμουν ο μόνος παίκτης από την ομάδα της Αργεντινής που δεν είχε αναγνώριση ως παγκόσμιος πρωταθλητής από τον σύλλογο του. Αν και δεν πέρασα καλά στην Παρί, εκεί έγινα παγκόσμιος πρωταθλητής. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».
🚨 Leo Messi: “I was the only player from our Argentina team who did not have recognition as a world champion from his club [PSG].” 🇫🇷 pic.twitter.com/bdvPWXa9un
Μάλιστα μίλησε και για την επιθυμία του να επεκταθεί κατά ένα η οικογένεια του: «Θα θέλαμε πολύ να κάνουμε άλλο ένα παιδί. Δεν είμαστε στη φάση της έρευνας, αλλά θα θέλαμε κορίτσι»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η ισοπαλία ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Νάπολι, στη Δανία (1-1), τις έφερε αμφότερες στους οκτώ βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Λεβερκούζεν.
Η Άρσεναλ επικράτησε κατά κράτος της Ίντερ με 3-1 στο Μιλάνο στο ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς.
Με δυο γκολ του Σουάρες η Σπόρτινγκ νίκησε 2-1 την Παρί που ήταν φλύαρη ενώ σωστά δεν μέτρησαν τρία γκολ των Γάλλων. Το 2-1 στο 90’ με τη… σφραγίδα του 38χρονου Ουρουγουανού. Στην 5η θέση η Παρί
Δεύτερη σερί νίκη για τον Άγιαξ που «τούμπαρε» τη Βιγιαρεάλ με 2-1 εκτός έδρας και θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό έχοντας θεωρητικά ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ.