Σπουδαίο τρίποντο για την Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε (3-0) για την 5η αγωνιστική της La Liga.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Σέρχι Κάνος, κινήθηκε από την αριστερή πλευρά, έκανε την παράλληλη σέντρα στον Ντούρο κι αυτός με ωραίο τελείωμα εκτέλεσε τον Όμπλακ για το 1-0 στο 5′.
Δέκα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ στη δεξιά γωνία του Σλοβένου τερματοφύλακα.
Στο 54′ ένα παιδί των ακαδημιών της Βαλένθια, ο Χάβι Γκέρα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 δίνοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του απέναντι στους «ροχιμπλάνκος».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.