Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – ΟΦΗ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή…

Λαμία – ΟΦΗ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή…

Λαμία και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι όπου οι Κρητικοί προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά οι γηπεδούχοι «απάντησαν» ισάριθμες.

Με ένα εξαιρετικό και γεμάτο παιχνίδι ξεκίνησε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League καθώς Λαμία και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2 στο «Αθανάσιος Διάκος» προσφέροντας ένα όμορφο απόγευμα σε όσους παρακολούθησαν το ματς.

Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά είχαν την απάντηση και τις δύο οι γηπεδούχοι που έφτασαν τους πέντε βαθμούς, δύο λιγότερους από τους Κρητικούς.

Στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26′ όταν ο Μεγιάδο έκανε μπαλιά προς τον Ντικό, ο Πάβλοβετς προσπάθησε με το κεφάλι να γυρίσει τη μπάλα προς τον Κοσέλεφ, αλλά δεν έβαλε αρκετή δύναμη και ο επιθετικός από το Μάλι πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ.

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και πλησίασε την ισοφάριση στο 37′, όμως ο Τσιλούλης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μετά το πολύ καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Καρλίτος, ενώ στο 40′ ο Κοσέλεφ έσωσε τους γηπεδούχους, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Τοράλ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-1 και τον Λεωνίδα Βόκολο να χάνει στις καθυστερήσεις τον Γιώργο Σαραμαντά, που αποχώρησε τραυματίας.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, συγκεκριμένα στο 47΄, η Λαμία ευτύχησε να ισοφαρίσει, με τον Καρλίτος να βγάζει ωραία ασίστ στον Τσιλούλη, που έφυγε από οριακά κανονική θέση και πλάσαρε εύστοχα τον Σωτηρίου.

Ομως οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύθηκαν το υπέρ τους μομέντουμ και ο ΟΦΗ (παρότι έχασε τον Ντικό, που αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό) ξαναπήρε το προβάδισμα στο 66΄ με σουτ του Γκαγέγκος, που κόντραρε στον Κορνέζο και κατέληξε στα δίχτυα.

Η χαρά των Κρητών δεν κράτησε πολύ. Στο 73΄ ο Πασαλίδης με σωτήρια προβολή έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Τόσιτς, αλλά από την εκτέλεση του κόρνερ, ένα λεπτό αργότερα, ο Καρώ στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 2-2.

Οι δύο αντίπαλοι φάνηκαν να μην αρκούνται στην ισοπαλία και προσπάθησαν ως το τέλος να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το νικητήριο γκολ, το οποίο «άγγιξε» στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ, με το δυνατό σουτ του Νέιρα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σαραμαντάς (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς (46′ Τόσιτς), Στάνκο (73′ Λονγκό), Νούνιες, Σλίβκα, Κορνέζος (90’+ Σαντάνα), Καρλίτος (87′ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον (79′ Αμπάντα), Βούρος, Καρώ, Πασαλίδης, Μεγιάδο (84′ Γκλάζερ), Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Ντικό (57′ Λουίζ Φελίπε), Τοράλ (79′ Νέιρα).

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024