Ο Μάιλς Τέρνερ φιλοξενήθηκε στο «Tidal» και μοιράστηκε μια ιστορία από την βραδιά του draft του 2015 με πρωταγωνιστή εκείνον και τον Μάριο Χεζόνια.
Ο σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς τόνισε πως ο ατζέντης του τού είχε πει ότι είχε κάνει καλή προπόνηση με τους Μάτζικ, όπως η ομάδα του Ορλάντο επέλεξε τον Κροάτη φόργουορντ στο Νο.5, με τον Τέρνερ να αποκαλύπτει πως μόλις το είδε είπε χαρακτηριστικά: «ποιος στον δι@ολ@ είναι ο Μάριο Χεζόνια;».
Η δήλωση του Μάιλς Τέρνερ:
«Ο ατζέντης μου, μου είπε ότι είχα κάνει καλή προπόνηση με τους Ορλάντο Μάτζικ.
Πίστευα ότι θα με επιλέξουν στο Νο5. Είμαι στο χώρο αναμονής.
Και ακούω ότι στο Νο5 οι Ορλάντο Μάτζικ επιλέγουν τον Μάριο Χεζόνια. Και εγώ σκέφτομαι «ποιος στον δι@ολ@ είναι ο Μάριο Χεζόνια;»».
You never know with the European prospects on draft night ?
“I thought I was going number 5 to Orlando…I’m at the table in the greenroom. ‘With the number 5 pick the Orlando Magic select Mario Hezonja.’ I’m like who the f*ck is this?”
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο