Μία ακόμη φιλική νίκη πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετώπισαν τον Δούκα στο «μπαλόνι» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, επικρατώντας με 33-28, στο έβδομο φιλικό της προετοιμασίας τους, ενόψει της φετινής αγωνιστικής σεζόν.
Σε ένα δυνατό «τεστ», οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το «πάνω χέρι» στη μεγαλύτερη διάρκεια, προηγήθηκαν ακόμα και με +8 (28-20) και τελικά, νίκησαν με πέντε γκολ διαφορά τον Δούκα στο ΣΕΦ. Επόμενο φιλικό στις 9/9, στο «μπαλόνι» του ΣΕΦ με αντίπαλο τον Πανελλήνιο.
Με γκολ του Σάββα, στην πρώτη επίθεση (0:30), «μπήκε» ο Ολυμπιακός στο ματς, ο οποίος προηγήθηκε με 1-0. Με τον Σάββα να «χτυπάει» ξανά, στο 2:20, για το 2-1, ενώ ο Παπαβασίλης «βρήκε» δίχτυα στην κόντρα, ανεβάζοντας τη διαφορά στο +2 (3-1), 30 δευτερόλεπτα μετά. Νέο γκολ του Παπαβασίλη (4:53) και 5-3 οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, με τον διεθνή εξτρέμ να σκοράρει και πάλι, για το +3 (6-3), με τη συμπλήρωση έξι λεπτών.
Ο Σλίσκοβιτς κράτησε το +3 (7-4), με ωραίο τέρμα, στο 7:55, όμως ο Δούκας μείωσε σε 7-6. Στο 14:19, ο Μιχαηλίδης «έγραψε» το 11-9, ο Σάββας το 12-10, στο 16ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, να προσπερνούν (12-13, 13-14). Ο Σλαβούλιτσα ισοφάρισε σε 14-14, στο 20:50, ο Τσιγαρίδας σε 15-15, στο 25ο λεπτό, αλλά οι Θρύλος ανέβασε «στροφές», πήρε προβάδισμα με 16-15, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάββα (28:18), ενώ ο Μιχαηλίδης διαμόρφωσε το 17-15 (29:40) του ημιχρόνου.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 35:49, έφτασαν στο +5 (22-17) για πρώτη φορά, με γκολ του Τζίμπουλα, ο οποίος έκανε και το 23-19, στα 38 λεπτά. Στο 41:28, ήταν σειρά του Τζηρά να σκοράρει, κάνοντας το 24-19, ενώ ο Τζίμπουλας, με δύο διαδοχικά τέρματα, στο 44ο και 46ο λεπτό, «εκτόξευσε» τη διαφορά του Ολυμπιακού στο +6 (26-20). Νέο γκολ του Τζηρά και +7 (27-20) οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, στο 48ο λεπτό, με τον Κάβτσιτς να σκοράρει στην κόντρα, για το +8 (28-20), στο 49:10.
Ο Ολυμπιακός χαλάρωσε αισθητά και ο Δούκας «έτρεξε» ένα 5-0 σερί, μειώνοντας σε 28-25, με τον Τζηρά, ωστόσο, να βάζει «στοπ», για το 29-25, στο 54ο λεπτό. Ο Δούκας μείωσε σε 29-28, όμως οι Σλίσκοβιτς (58:20) και Σάββας (58:55) έδωσαν προβάδισμα +3 (31-28). Στο 59:59, ο Κάβτσιτς διαμόρφωσε το τελικό 33-28, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μετά την ιστορική πρόκριση στα playoffs του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.