Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση-επιστροφή του Σέρχιο Ράμος ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα των Ανδαλουσιανών μετά από 18 χρόνια.
Ο 37χρονος αμυντικός αρνήθηκε τα δεκάδες εκατομμύρια που ήταν πρόθυμες να δώσουν η Γαλατάσαραϊ και πολλές ομάδες από τη Σαουδική Αραβία γυρνώντας στον τόπο που «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά.
Ο Ράμος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σεβίλλης και παρόλο αγωνίστηκε σε μόλις 49 παιχνίδια αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2005 ξοδεύοντας 25 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα, ο ισπανικός σύλλογος δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο εστιάζοντας στα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του ποδοσφαιριστή αλλά και στις φανέλες που πρωτοφόρεσε.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος