Ο Ολυμπιακός έμαθε τις αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League, στην κλήρωση της Νιόν την Παρασκευή (01/09).
Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με τη Γουέστ Χαμ από την Premier League, τη Φράιμπουργκ από την Bundesliga και την Μπάτσκα Τόπολα από τη Σερβία, σε έναν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό όμιλο.
Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα βρει μπροστά της τους Λονδρέζους του Ντέιβιντ Μόγιες, που πέρσι κατέκτησαν το Europa Conference League, τη γερμανική ομάδα ξανά, έναν χρόνο μετά, αφού πέρσι είχαν κληρωθεί και πάλι μαζί, αλλά και την πρωτάρα σέρβικη ομάδα, που πέρσι τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα.
Στα «σφυριά» πλέον αγωνίζεται και ο Κωνταντίνος Μαυροπάνος και πρόκειται για μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Το ίδιο ισχύει και για τους Γερμανούς, όπου ο Ολυμπιακός τους είχε βρει μπροστά του πέρσι στον όμιλο και είχε πάρει ισοπαλία με 1-1 εκτός έδρας, ενώ στο Καραϊσκάκη είχε ηττηθεί με 3-0.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται απευθείας στους «16» του Europa League, ο δεύτερος θα παίξει έναν νοκ-άουτ γύρο με τους τρίτους του Champions League, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει τρίτη θα παίξει νοκ-άουτ διπλή αναμέτρηση με κάποιων εκ των δεύτερων του Europa Conference League.
Από εκεί και πέρα το ακριβές πρόγραμμα και οι ώρες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, ενώ είναι ένα μεγάλο ζήτημα για την UEFA το γεγονός ότι ουσιαστικά οι τρεις ελληνικές ομάδες θα παίζουν στην ίδια πόλη και θα πρέπει να αποφασίσει πότε και πώς θα γίνουν τα παιχνίδια.
Αναλυτικά ο όμιλος του Ολυμπιακού:
Γουέστ Χαμ Ολυμπιακός Φράιμπουργκ Μπάτσκα Τόπολα
Οι ημερομηνίες των έξι αγωνιστικών της φάσης των ομίλων: 21 Σεπτεμβρίου 5 Οκτωβρίου 26 Οκτωβρίου 9 Νοεμβρίου 30 Νοεμβρίου 14 Δεκεμβρίου
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.