Αναχώρησε για τη ρεβάνς με τη Τσουκαρίτσκι ο Ολυμπιακός (pics,vids)
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη Σερβία, οπού στο Λέσκοβατς, για να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Τσουκαρίτσκι.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα μακριά από την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League, μετά την άνετη νίκη του με 3-1, κόντρα στην Τσουκαρίτσκι την προηγούμενη Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ταξιδεύει στη Σερβία για να τελειώσει τη δουλειά και να βρεθεί στη κλήρωση της Παρασκευής.
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του πήραν το αεροπλάνο για τη Σερβία το πρωί της Τετάρτης και θα μεταβούν στο Λέσκοβατς, την πόλη οπού θα αντιμετωπίσουν τους Σέρβους στο «Gradski stadion Dubocica».
Οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν ευδιάθετοι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έβγαλαν φωτογραφίες με μικρούς φίλους της ομάδας.
Στην Σερβία ταξιδεύουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «Ερυθρόλευκων», Ορτέγκα και Ρίτσαρντς και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον Ισπανό τεχνικό.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αναχώρηση των «Πειραιωτών»:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.