Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ και το πλάνο για τους… ομίλους

Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ και το πλάνο για τους… ομίλους

Οι σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για την εντεκάδα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τη Τσυκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης την Τσουκαρίτσκι στη ρεβάνβς του 3-1 στο Καραϊσκάκη και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στη σερβική ομάδα αλλά σίγουρα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο χρειάζεται προσοχή από τους παίκτες του Ολυμπιακού, για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει επί της ουσίας κατασταλάξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι και όλα δείχνουν ότι δεν σχεδιάζει πολλές αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Επί της ουσίας μιλάμε για δύο αλλαγές, εκ των οποίων η μία είναι αναγκαστική, καθώς ο Κίνι είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με τους Σέρβους.

Το πιθανότερο λοιπόν «σενάριο» για την εντεκάδα του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης είναι Πασχαλάκης στα γκολπόστ και Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σε ότι αφορά το κέντρο της αμυντικής διάταξης των πειραιωτών, ο Ρέτσος διατηρεί τη θέση του στο βασικό σχήμα, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ δίπλα του θα είναι ο Φρέιρε, ο οποίος δεν είχε παίξει κόντρα στον Ατρόμητο.

Όπως προαναφέραμε, ο Κίνι είναι τιμωρημένος και τη θέση του στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής θα πάρει ο Βρουσάι.

Ο Μαρτίνεθ έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του Έσε στο ματς του πρωταθλήματος και θα κρατήσει τον Αργεντινό μέσο στη βασική εντεκάδα, έχοντας δίπλα του τον Μαντί Καμαρά.

Οι δύο μέσοι του Ολυμπιακού είχαν καλή συνεργασία κι αυτό είναι κάτι που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Ισπανό προπονητή της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ιμπόρα έμεινε εκτός πλάνων για το παιχνίδι στη Σερβία γιατί είχε χάσει κάποιες προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, ενώ Σκάρπα και Φορτούνης θα είναι παρόντες στο αρχικό σχήμα.

Τέλος ο Μαρτίνεθ διατηρεί Μασούρα και Ελ Κααμπί στην επίθεση του Ολυμπιακού, βλέποντας πως ο Έλληνας στράικερ προσφέρει πολλά και στην πίεση ψηλά κι αυτό είναι κάτι που το επιζητά ο τεχνικός των πειραιωτών.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θέλει να δει ανάλογη συνέχεια και στο παιχνίδι της Πέμπτης στη Σερβία.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Μαρτίνεθ ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοράρει από τρία γκολ στα δύο τελευταία ματς που έχουν δώσει και ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως Μασούρας και Ελ Κααμπί αλλά και τα δύο δεκάρια (Σκάρπα – Φορτούνης) έχουν βρει καλό «κώδικα επικοινωνίας» κι αυτό βγαίνει (και) στο σκοράρισμα.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024