Το σύνθημα για τη νέα σεζόν της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού έδωσε ο Μάνος Ζερδεβάς, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, την περασμένη Δευτέρα (21/8).
Ο διεθνής τερματοφύλακας των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε: «Οι προπονήσεις της ομάδας μας έχουν ξεκινήσει, οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Ξέρουμε το υλικό που έχει αυτή η ομάδα, Έλληνες και ξένοι αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, εδώ και χρόνια.
Στην Ελλάδα θέλουμε να κρατήσουμε τα σκήπτρα και στο Champions League να έχουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι, είναι ο βασικός μας στόχος και έχει τεθεί από πολύ νωρίς, ξέρουμε τις δυνατότητες που έχουμε. Ευελπιστώ σε μια καλή και υγιή σεζόν».
«Νταμπλ και Champions League, έχουμε εξαιρετική ομάδα»
Από την πλευρά του ο Μάρτον Βάμος δήλωσε: «Ξεκίνησε άλλη μία σεζόν. Μια δύσκολη σεζόν, με πολλά παιχνίδια. Για αυτό, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στο πλευρό μας και έχω να πω, ότι εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Έχουμε νέο προπονητή, νέα κίνητρα, μεγάλους στόχους και θέλουμε να διεκδικήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Στόχος μας να κερδίσουμε το πιο λαμπρό μετάλλιο του Champions League, το χρυσό, μπορούμε να το καταφέρουμε.
Πέρα από το ευρωπαϊκό, στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Πιστεύω, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, σχεδόν την ίδια με πέρυσι, με κάποιες αλλαγές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Χρειάζεται να δέσουμε πρώτα σαν ομάδα, πιστεύω θα το κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Ανυπομονώ για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο