Νίκος Ευαγγελάτος: Πρεμιέρα για το «Live News» στο MEGA
Ο δημοσιιογράφος επιστρέφει την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 4 το μεσημέρι.
Αποτελεί σημείο αναφοράς στην ενημέρωση. Κατέκτησε την απογευματινή ζώνη, κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και συνεχίζει με την ίδια συνέπεια και δυναμική την επιτυχημένη διαδρομή του.
Η πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής
Την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 16:00, στο MEGA, το «Live News» επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με το κοινό. Ο Νίκος Ευαγγελάτος παίρνει και πάλι θέση στην πρώτη γραμμή, παρακολουθεί στενά την καθημερινή ειδησεογραφία και ξεφυλλίζει την πληρέστερη ενημερωτική ατζέντα της ημέρας.
Επισκόπηση των γεγονότων με τη χρήση των πρωτοποριακών γραφικών επαυξημένης πραγματικότητας (AR Graphics) του MEGA, ανάδειξη και σχολιασμός της τρέχουσας επικαιρότητας μέσα από την κριτική ματιά και την εμπεριστατωμένη άποψη του Νίκου Ευαγγελάτου, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων συνθέτουν και φέτος μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη πρόταση ενημέρωσης.
«LIVE NEWS»
ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
#LiveNews
- «Νόμιζα πως θα πεθάνω» – To ύποπτo ανεύρυσμα και τα αναφιλητά της Πενέλοπε Κρουζ στις Κάννες
- Τραμπ: Όλοι οι διαμεσολαβητές να υπογράψουν τις Συμφωνίες του Αβραάμ – «Παράθυρο» και για το Ιράν
- ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ. Είμαστε στο πλευρό σου» (pic)
- Ξεπέρασαν τα 51,7 δισ. ευρώ τα χρέη στο ΚΕΑΟ / ΕΦΚΑ – Λύση ή παρηγοριά η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων;
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία στην υπόθεση κακοποίησης της 3χρονης – Τα δύο νεκρά μωρά και το τεστ DNA
- ΠΑΣΟΚ: Γιατί αποχώρησε η κοινοπραξία ExxonMobil – HELLENiQ Energy από την Κρήτη;
- Η ηρεμία του να ξέρεις ότι είσαι, επιτέλους, σπίτι
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όσα έγιναν στο Δημοτικό Θέατρο: «Το πάρτι της ζωής μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)














































![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442