Με Κουέστα αλλά χωρίς Μπράμπετς στη Ρουμανία ο Άρης (pics)
Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Τσέχος αμυντικός
Η αποστολή του Άρη αναχώρησε με τον Χουλιάν Κουέστα για τη Ρουμανία, όπου αύριο (17/8) θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Κιέβου, στο δεύτερο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.
O Ισπανός τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα και η συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι στο Βουκουρέστι, θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε κάτω από την εστία θα καθίσει ο Χουτεσιώτης.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μπράμπετς. Η κατάσταση της υγείας του Τσέχου κεντρικού αμυντικού παρουσίασε σημαντική βελτίωση τις τελευταίες μέρες, δεν κατάφερε, όμως, να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα (20/8) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.