Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γκενκ και τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πάνε για το διπλό και στη ρεβάνς.
Όσα είπε ο Ρέτσος:
«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει να παλέψουμε να είμαστε δυνατοί ως ομάδα στο Βέλγιο σε ένα δύσκολο αγώνα.
Θέλουμε να δείξουμε τι αξίζει ο Ολυμπιακός και να βρεθούμε στους ομίλους.
Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν, όπως εγώ έκανα το ίδιο. Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.