«Λειτούργησα σαν πατέρας, την πήρα αγκαλιά»: Συγκινεί ο αστυνομικός που έσωσε την 4χρονη από αυτοκίνητο
Ημιλιπόθυμο βρήκαν το 4χρονο κοριτσάκι στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί – Τι τους είπε ο πατέρας του
Φύλακες άγγελοι αποδείχθηκαν δύο αστυνομικοί για ένα 4χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα της στο Μεσολόγγι.
Ο πατέρας του παιδιού στάθμευσε σε προαύλιο χώρο σούπερ μάρκετ της πόλης για να ψωνίσει. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι έσπασαν το τζάμι του οχήματος και απεγκλώβισαν το παιδί, το οποίο ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
«Τα παράθυρα στο αμάξι ήταν κλειστά και η εξωτερική θερμοκρασία ήταν τουλάχιστον στους 40 βαθμούς. Το παιδί ήταν ημιλιπόθυμο, μόνο που άνοιγε τα μάτια του. Αμέσως με τον συνάδελφο αποφασίσαμε να σπάσουμε το τζάμι και όντως έτσι έγινε. Απεγκλωβίσαμε το παιδάκι, του ρίξαμε λίγο νερό και αμέσως συνήλθε» περιγράφει ο ένας από τους αστυνομικούς, Παντελής Καρδάκας, μιλώντας στον Alpha.
«Το παιδί ήταν μόνο του στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον μισή ώρα και όταν εμφανίστηκε ο πατέρας του μας είπε ότι είχε ξεχάσει ότι το είχε μαζί του» προσθέτει.
«Λειτούργησα σαν πατέρας, το πήρα στην αγκαλιά μου το παιδί και αυτό με αγκάλιασε. Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα, ξεχνάς ότι είσαι αστυνομικός, είσαι πρώτα πατέρας και άνθρωπος» συγκινεί ο αστυνομικός, που έσωσε την 4χρονη.
Το κοριτσάκι παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους, ενώ, εις βάρος του πατέρα, ο οποίος συνελήφθη, έχει σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του, σε κίνδυνο.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.
Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους».
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)





















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442