Τρίτος νεκρός από τις φωτιές: Απανθρακωμένος βρέθηκε ο 45χρονος βοσκός στη Μαγνησία
Είχε προσπαθήσει να σώσει τα ζώα του από τις φλόγες
Απανθρακωμένος βρέθηκε λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα της Τετάρτης ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν εδώ και περίπου δύο ώρες στον Άγιο Γεώργιο Φερών στη Μαγνησία.
Ο 45χρονος βοσκός, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν, μετέβη στο σημείο για να μπορέσει να σώσει τα ζώα του αλλά τον κύκλωσαν οι φωτιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βοσκός αποφάσισε να μείνει να βγάλει τα πρόβατα πιο ψηλά στο βουνό ενώ ο αδερφός τους, βλέποντας το πύρινο μέτωπο, έφυγε.
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Φερών Μαγνησίας.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 26, 2023
Μία γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη νωρίτερα μέσα σε τροχόσπιτο στην περιοχή Χοροστάσι του Αλμυρού, κοντά στο χωριό Πλάτανος, σε σημείο απ’ όπου πέρασε το πύρινο μέτωπο που μαίνεται στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, βρέθηκε νεκρός 41χρονος κτηνοτρόφος που είχε πάει να ελέγξει τα ζώα του στο μαντρί στην περιοχή Πλατανιστός της Καρύστου, όπου μαινόταν το πύρινο μέτωπο.
- Social media: Πως μας επηρεάζει η αποχή μιας εβδομάδας;
- «Πως ο Πάβλοβιτς επέλεξε την Εθνική Γερμανίας αντί της Σερβίας»
- Είναι το «Μια Υπέροχη Ζωή» μια αθώα χριστουγεννιάτικη ταινία – ή μήπως όχι;
- Home alone: Εννέα τρόποι για να περάσετε καλά και μόνοι στις γιορτές
- Γάζα: Μετονομάζοντας τη γενοκτονία – Γιατί έρχεται η σειρά του Παγκόσμιου Βορρά
- Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά: Οι ευρωπαϊκές πόλεις που «κλέβουν τις καρδιές» των Αμερικανών την εορταστική περίοδο
- Αρώματα: Υψηλές τιμές, niche μάρκες και εκρηκτική άνοδος – Τι θα φέρει το 2026
- Το 2,5% του παγκόσμιου φετινού τουρισμού στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442