Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στη Ρόδο: Το θηριώδες πυροσβεστικό άρμα Leopard μπαίνει στη μάχη

Φωτιά στη Ρόδο: Το θηριώδες πυροσβεστικό άρμα Leopard μπαίνει στη μάχη

Το θηριώδες πυροσβεστικό και διασωστικό ερπυστριοφόρο έχει τη δυνατότητα να ανοίγει ζώνες και να επιχειρήσει σε δύσβατα σημεία.

Η φωτιά στη Ρόδο μαίνεται για 9η μέρα με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να συνεχίζουν τη μάχη με τον πύρινο εφιάλτη αλλά και τις αναζωπυρώσεις που δυσχεραίνουν σημαντικά το έργο της κατάσβεσης.

Με τη φωτιά να έχει δημιουργήσει ήδη τεράστια προβλήματα η Περιφέρεια Δωδεκανήσου αποφάσισε να μισθώσει ένα Πυροσβεστικό Άρμα Leopard, ένα πυροσβεστικό όχημα που έχει τη δυνατότητα να ανοίγει ζώνες και να επιχειρήσει σε δύσβατα σημεία.

Το θηριώδες αυτό ειδικό ερπυστριοφόρο έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ρόδο, όπως ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Βάιος Καλοπήτας με σχετική ανάρτησή του την οποία έκανε στα social media.

Το θηριώδες πυροσβεστικό και διασωστικό ερπυστριοφόρο όχημα JUMBO TRACK MULTI της εταιρείας RAM EUROPE, βρισκόταν στον Ορχομενό, όπου σταθμεύει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, η οποία και το έχει κατασκευάσει.

Το πυροσβεστικό έχει τη δυνατότητα να ανοίγει ζώνες, να επιχειρήσει σε δύσβατα σημεία και έχει δυνατότητα να κάνει ρίψη νερού μέχρι και στα 80 μέτρα και να μεταφέρει έως και 15 τόνους νερού.

Το JUMBO TRACK MULTI παρέλαβαν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου.

Η ανάρτηση του κ. Καλοπήτα

«Έφτασε μόλις στο λιμάνι της Ρόδου από τον Ορχομενό, το πυροσβεστικό και διασωστικό ερπυστριοφόρο όχημα JUMBO TRACK MULTI της εταιρείας RAM EUROPE.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον επί χρόνια φίλο μου, πρόεδρο της εταιρείας και συνεργάτη μας για ειδικά μηχανήματα στο νησί, Θόδωρο Ρέντζο που μετά από επικοινωνία μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε να διαθέσει στη μεγάλη μάχη που δίνουμε στο νησί μας με τις φλόγες το όχημα το οποίο ανοίγει ζώνες, μπορεί να επιχειρήσει σε δύσβατα σημεία και έχει δυνατότητα να κάνει ρίψη νερού μέχρι και στα 80 μέτρα.

Το ερπυστριοφόρο είναι στη διάθεση των αρχών και θα τεθεί άμεσα εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, σε συνεργασία με εξειδικευμένο προσωπικό που διέθεσε η εταιρεία μας και στελεχώνει το πλήρωμά του».

Το Θηριώδες Leopard έχει μεταβεί ήδη στα πύρινα μέτωπα στη Νότια Ρόδο, με το κύριο μέτωπο να εντοπίζεται ανάμεσα στα χωριά Λάερμα και Προφύλια.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024