Ο Μάικ Τόμπι μετά από μια επταετία στην Ισπανία για λογαριασμό των Τενερίφη, Βαλένθια και Μπαρτσελόνα, αλλάζει μπασκετικές παραστάσεις αφού θα είναι και επίσημα κάτοικος Βελιγραδίου την επόμενη σεζόν, αγωνιζόμενος για τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Αμερικανός που έχει αγωνιστεί με την Εθνική Σλοβενίας, δεν κατάφερε να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα όσα μας είχε συνηθίσει από το πέρασμά του στη Βαλένθια και αποτέλεσε παρελθόν από τους Μπλαουγκράνα που προχωρούν σε γενική εκκαθάριση του ρόστερ και μείωση του μπάτζετ.
Από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας που έψαχνε να προσθέσει ποιότητα και βάθος στην frontline του μετά τη φυγή του Πετρούσεφ, το κατάφερε με την απόκτηση του ύψους 2.13 σέντερ, που είχε κατά μέσο όρο 5.9 πόντους και 2.9 ριμπάουντ σε 31 ματς της Euroleague με την Μπαρτσελόνα.
Američki centar i reprezentativac Slovenije Majk Tobi novo je pojačanje KK Crvena zvezda Meridianbet!
Bivši igrač Barselone potpisao je u petak ugovor sa crveno-belima!
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.