Η 16χρονη Μίρα Αντρέεβα (νο.102), ξεπέρασε το εμπόδιο της συμπατριώτισσας της (6-2, 7-5) Αναστάσια Ποτάποβα και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρω και τους «16» του τουρνουά, όπου και θα βρει απέναντι της την Μάντισον Κις.
Η νεαρή τενίστρια παίζει μόλις του δεύτερο τουρνουά Grand Slam της καριέρας της και έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα πάνω της στο Λονδίνο, ξεδιπλώνοντας τις ικανότητες της και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον της. Βέβαια, τώρα τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν καθώς θα βρει απέναντι της μία από τις πιο φορμαρισμένες τενίστριες του τουρνουά, που πριν μέρες έφυγε από το Ίστμπορν με τον τίτλο.
Στους άνδρες, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ τελείωσε αυτό που άρχισε χθες και άφησε εκτός τέταρτου γύρου τον Φράνσις Τιάφοου με 6-2, 6-3, 6-2. Είναι η τρίτη φορά που περνάει στη φάση των «16» και εκεί θα βρει τον Χόλγκερ Ρούνε.
Grigor Dimitrov 10 numaralı seri başı Frances Tiafoe’yu 6-2 6-3 6-2’lik 3 sette geçerek 4. turda Holger Rune’nin rakibi oldu 💥 #Wimbledonpic.twitter.com/94ydtgLebu
LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea για τη 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από το Action 24.