Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και ο Αρτούρας Γκουντάιτις!
Ο Λιθουανός σέντερ πήρε τη… σκυτάλη των αποχωρήσεων, με τους «πρασίνους» να επισημοποιούν το διαζύγιο.
Μέσω των social media, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Αρτούρας Γκουντάιτις για την προφορά του την περυσινή σεζόν και να του εύχεται παράλληλα καλή τύχη.
Αξίζει να σημειωθεί, πως μέσα στην ημέρα νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του και με τον Ντέρεκ Γουίλιαμς, ενώ τις προηγούμενες δύο ημέρες είχαν προηγηθεί τα «αντίο» σε Πάρις Λι και Νέιτ Γουόλτερς.
Το ποστάρισμα των «πρασίνων» για τον Λιθουανό σέντερ:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.