Για ακόμη ένα καλοκαίρι οι Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ συνδυάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο με προπονήσεις και σκληρή δουλειά στο κλειστό της Άνω Μεράς.
Οι δύο σούπερσταρ είχαν επιλέξει το νησί των Κυκλάδων και το καλοκαίρι του 2021, αν και τότε ήταν ακόμη συμπαίκτες στους Μπρούκλιν Νετς, τους οποίους είχαν αποκλείσει οι Μπακς στα ημιτελικά της Ανατολής.
Πλέον ο KD αγωνίζεται με τη φανέλα των Σανς, φιλοδοξώντας να οδηγήσει την ομάδα της Αριζόνας, στο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ενώ από την άλλη ο Τζέιμς Χάρντεν έμεινε ελεύθερος από τους Σίξερς, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των παικτών της Μπενφίκα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
Τη νίκη που θα του επιτρέψει να πατήσει ξανά την κορυφή της βαθμολογίας θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη το απόγευμα της Τετάρτης, (4/2, 18:30) στο εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League.
Αποκαλύφθηκαν οι οδηγίες της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτησίας προς τους διαιτητές της La Liga, με σκοπό να παίρνονται αποφάσεις εντός γηπέδου χωρίς εξωτερική βοήθεια