Ματίνα Παγώνη: «Αυτό που έγραψε ο Τζήμερος δεν είναι απλώς σεξιστικό, είναι απαράδεκτο»
«Ένας άνδρας, πραγματικός άνδρας, δεν γράφει ποτέ μία τέτοια έκφραση», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη
Μύδρους εξαπέλυσε η Ματίνα Παγώνη κατά του Θάνου Τζήμερου σχετικά με τα σεξιστικά σχόλια που έκανε για την νέα υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, την οποία χαρακτήρισε «άγαμη και άτεκνη» κρίνοντας το γεγονός ότι επιλέχθηκε ως επικεφαλής στο νεοσύστατο υπουργείο.
«Αυτό που έγραψε ο Τζήμερος δεν είναι απλώς σεξιστικό, είναι απαράδεκτο ένας άνδρας, πραγματικός άνδρας, δεν γράφει ποτέ μία τέτοια έκφραση. Του απαντώ ότι μία γυναίκα που δεν έχει παιδιά σε ένα υπουργείο να είναι πάρα πολύ καλή και να φέρει αποτελέσματα, γιατί θα δει τα θέματα πάρα πολύ αντικειμενικά και θα τα προχωρήσει μπροστά. Είναι ντροπή αυτά τα οποία έγραψε» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ACTION.
Η δεύτερη επίθεση του Τζήμερου κατά της Ζαχαράκη
Αν και η Σοφία Ζαχαράκη απάντησε στα σεξιστικά σχόλια του Θάνου Τζήμερου που χαρακτήρισε με χθεσινή ανάρτηση (27.06) την νέα υπουργό «άγαμη και άτεκνη», ο περιφερειακός σύμβουλος συνέχισε ακάθεκτος μέσω tweet, την επίθεση του επαναλαμβάνοντας τα ίδια σχόλια.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τζήμερος αναφέρει «Πάμε ξανά γαλαζαίοι: ένας που ζυγίζει 150 κιλά μπορεί να είναι καλός μάνατζερ. Δεν τον βάζεις όμως πρόεδρο οργανισμού κατά της παχυσαρκίας. Ούτε έναν θεριακλή, κατά του καπνίσματος. Άγαμος και άτεκνος (και άνδρας να ήταν) Υπουργός Οικογένειας είναι λάθος: σημειολογικό και ουσίας».
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Τζήμερος ανέφερε στον λογαριασμό του στο facebook πως «ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη και άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε», προκαλώντας ένα τείχος προστασίας από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, αλλά και δεκάδων χρηστών των social media, οι οποίοι προχώρησαν άμεσα σε δημόσια μηνύματα συμπαράστασης προς τη νέα υπουργό.
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)








![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442