Ρωσία: Η Μόσχα δεν θα επιτρέψει μια ανταρσία να μετατραπεί σε πραξικόπημα, δηλώνει ο πρώην πρόεδρος Μεντβέντεφ
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας μίλησε στους δημοσιογράφους
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει μια ανταρσία υπό τον αρχηγό των μισθοφόρων Γεβγκένι Πριγκόζιν να μετατραπεί σε πραξικόπημα ή σε παγκόσμια κρίση, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, δήλωσε ότι ολόκληρος ο κόσμος θα μπορούσε να βρεθεί στο χείλος της καταστροφής εάν τα ρωσικά πυρηνικά όπλα έπεφταν στα χέρια “ληστών”.
Περιορισμό στις μετακινήσεις ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Μόσχας
Νωρίτερα ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, ζήτησε από τους πολίτες να απόσχουν από μετακινήσεις ή ταξίδια στην πόλη όσο το δυνατόν περισσότερο, δεδομένης της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης που έχει ανακοινωθεί μετά την ανταρσία της Wagner του Γεβγκένι Πριγκόζιν εναντίον του Κρεμλίνου, ενώ παραδέχτηκε ότι η κατάσταση είναι «δύσκολη».
Προειδοποίησε επίσης τους Μοσχοβίτες ότι η κυκλοφορία μπορεί να αποκλειστεί σε ορισμένους δρόμους και σε ορισμένες συνοικίες.
Ο Σομπιάνιν δήλωσε επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση, ότι η Δευτέρα θα είναι μη εργάσιμη ημέρα – με ορισμένες εξαιρέσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες του δήμου – προκειμένου «να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι».
Ο δήμαρχος εξέδωσε την ανακοίνωση αυτή, καθώς οι στασιαστές μισθοφόροι της Wagner φαίνεται πως συνεχίζουν να προωθούνται προς τη Μόσχα από τη νότια Ρωσία.
- H Κίνα ελπίζει να κερδίσει από τον πόλεμο στο Ιράν – Περιμένοντας την αμερικανική αυτοκρατορία να καταρρεύσει
- Υπογράφεται την Παρασκευή (3/4) η σύμβαση για το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics)
- Φρικιαστικό περιστατικό στη Νέα Υόρκη: Νεκρό βρέφος 7 μηνών στο καρότσι του από πυροβολισμούς
- Κακοκαιρία Erminio: Πάνω από 1.100 κλήσεις στην Πυροσβεστική σε όλη την Ελλάδα – 752 μόνο στην Αττική
- «Κούρσα» για δύο ο πάγκος της Σκουάντρα Ατζούρα
- Ντάνιελ Ράντκλιφ: Πώς η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του
- Φωτιά σε φορτηγό στη λεωφόρο Κηφισού – Καθυστερήσεις στο ύψος της Αχαρνών
- Repubblica: «Όλο και πιο κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο ο Πίτερς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442